16 січня 2023 року проведено засідання методичної комісії викладача та майстрів виробничого навчання напрямку громадського харчування. Засідання проходило у формі ділової гри – “Педагогічне кафе”.
На засіданні розглядалися наступні питання:
- Розгляд та погодження програм виробничої практики та переліків пробних кваліфікаційних робіт на отримання освітньо-кваліфікаційного рівня «кухар 4-го розряду», «офіціант 3-го розряду»
- Обговорення підсумків виконання планів і програм за І семестр 2022-2023н.р.
- Підведення підсумків роботи методичної комісії за І семестр
- Доповідь «Минуле і сьогодення української кухні»
- Доповідь «Розвиток творчих здібностей здобувачів освіти на уроках виробничого навчання»
- Доповідь «Індивідуальна робота з відстаючими учнями на уроках виробничого навчання»
Засідання пройшло дуже цікаво, насичено,всі присутні отримали новий цікавий досвід.