Вступникам

Чому варто обрати наш заклад

Щороку перед випускниками шкіл постає проблема вибору майбутнього. Саме майбутнього, тому що від правильності обраної дороги зараз залежить багато в чому те, як складеться життя потім. Професія визначить у майбутньому соціальний статус, і затребуваність у житті, і навіть рівень матеріального добробуту. Причому іноді питання стоїть не куди піти вчитися, а яку освіту варто здобувати взагалі.

ДНЗ “Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей” це:

1. Усвідомлений вибір майбутньої професії.
2. Грамотно організований навчальний процес.
3. Наявність практик за фахом.
4. Конкуренція на ринку праці.
Ваша дитина під опікою класного керівника.

Реєстраційна анкета втупника

Як стати учнем

1

крок

Познайомся з навчальним закладом:

2

крок

Обери професію за покликанням:

3

крок

Познайомся з правилами прийому:

4

крок

Приготуй документи, необхідні до вступу:

5

крок

Звернись до приймальної комісії:

ІНКЛЮЗІВНЕ НАВЧАННЯ

Інклюзивне навчання – це комплексний процес забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітям з особливими освітніми потребами шляхом організації їх навчання у загальноосвітніх навчальних закладах на основі застосування особистісно орієнтованих методів навчання, з урахуванням індивідуальних особливостей навчально-пізнавальної діяльності таких дітей.

Читати детальніше

Вступна кампанія 2020

Прийом документів розпочинається 25.06.2022

До початку прийому заяв для вступу залишилося:

новини

13 березня 2024 року у ДНЗ “Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей” відбувся конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти, що навчаються за професією «Електрозварник ручного зварювання». У конкурсі взяли участь учні 32 та 38 груп. Програма конкурсу складалася з теоретичного та практичного турів. Теоретичний тур передбачав перевірку знань з предметів професійно-теоретичної підготовки та включав виконання тестових завдань, […]

Традиційними в ДНЗ “Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей” є проведення серед здобувачів освіти конкурсів фахової майстерності. Згідно плану роботи освітнього закладу, 12 березня 2024 року було проведено конкурс фахової майстерності серед учнів, які навчаються за професією “Кухар”. Майбутні кухарі змагалися у приготуванні традиційної української страви – голубців. Всі конкурсанти ретельно готувалися до конкурсу, адже на перший […]