День ментального здоров’я

Всесвітній день психічного здоров’я (World Mental Health Day) або День ментального здоров’я, що припадає на 10 жовтня започатковано для наголошення на важливості кожного з нас подбати про свій психологічний стан.
З 8 по 10 жовтня 2024 року психологом ліцею було проведено ряд тематичних заходів з метою ознайомлення здобувачів освіти з проблемами, пов’язаними з психічним станом людини.
Яна Василівна розповіла про профілактику ментальних розладів, провела з присутніми практичні техніки для зняття тривоги та подолання стресу.
0:14 / 1:09
Все реакции:

Віта Квітень, Волочиський Професійний Ліцей и ещё 61

З метою вдосконалення роботи та обміну досвідом, адміністрація ДНЗ “Волочиський промислово аграрний професійний ліцей” (директор Сергій СОЛТИК та заступник директора Віта КВІТЕНЬ) відвідали ДНЗ “Хмельницький центр ПТО сфери послуг” (Євеліна ЦАРЬОВА) та ДПТНЗ “Красилівський професійний ліцей” (Леся МАЛАНЧАК). Дякуємо керівникам закладів професійної освіти за гостинність, корисний досвід та масу позитивних вражень від зустрічі.

12 жовтня 2024 року у місті Городок проводився Кубок Хмельницької області з класичного пауерліфтингу серед дорослих. У даних змаганнях брали участь спортсмени нашого закладу освіти. Здобувач освіти групи № 35 Жук Руслан став бронзовим призером Кубку області з класичного пауерліфтингу серед дорослих у ваговій категорії 83 кілограми з сумою триборства 352 кілограмів. Чемпіоном Кубка області […]

Основним завданням виробничого навчання є створення для здобувачів освіти таких умов, при яких вони оволодівають професійними знаннями, виробничими процесами та стають конкурентноспроможними фахівцями, підготовленими до різноманітної діяльності. Наші третьокурсники ʼОфіціантиʼ інтенсивно удосконалюють свої теоретичні надбання на уроках виробничого навчання, адже незабаром у них розпочнеться виробнича практика в закладах громадського харчування.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x