У ДНЗ “Волочиський промислово-аграрний професійний ліцей” розпочався цикл проведення фахових і предметних тижнів. Першими презентували свою професію кухарі. З 16 по 20 жовтня методичною комісією напрямку громадського харчування в ліцеї був проведений «найсмачніший» тиждень.
Розпочався він з оформлення фотозони «Щедра осінь в багрянім намисті завітала у рідний ліцей…» та кулінарного квесту для учнів «Шляхетна кухня Поділля» .
У вівторок, для всіх охочих, майстринею в/н Наталією Волох проведено майстер-клас з приготування напоїв та десертів з гарбуза, де всі присутні куштували «манго» з гарбуза, посмакували пряним гарбузовим напоєм та зігрілися безалкогольним глінтвейном. В цей же день викладачі та майстри виробничого навчання здавали кулінарний іспит.
У середу майстринею в/н Тетяною Гурц була проведена інформаційна лінійка на тему: «Особливості кухонь світу», а в обідню перерву усі здобувачі освіти та педагоги відвідали ярмарку-розпродаж з різними смаколиками. До Міжнародного дня кухаря викладачкою професійно-теоретичної підготовки Олександрою Кузьменко було організовано та проведено виховний захід «Професіонали і початківці». Учасниками якого були учні начальних груп з професії «Кухар, офіціант» та їх наставники – майстри в/н. Цікавим, насиченим і змістовним був цей тиждень. З нетерпінням чекаємо фахових і предметних тижнів інших методичних комісій.