Ярмарок «З вірою у Перемогу»

Розпочався сезон ярмарок на допомогу Збройним Силам України.
Сьогодні ярмаркували кухарі, офіціанти, адже цей тиждень присвячений їхній професії. Діти та дорослі з радістю відвідали ярмарку , де було багато різноманітних смаколиків та смачних напоїв.
Виручені кошти обовʼязково підуть нашим мужнім воїнам.

Ярморок – (vidio)

Сьогодні до нас в гості знову завітала старший лейтенант поліції Інна Синявська. На цей раз наша гостя провела бесіду з педагогічним колективом. Обговорили ряд важливих питань, які стосуються правової поведінки молоді, радилися, задавали питання та отримували на них відповіді. Дякуємо за щиру співпрацю!

Фаховий тиждень професії «Кухар, офіціант». Майстер- клас «Приготування кольорових вареників».   Майстер- клас – (vidio)

Поетапна кваліфікаційна атестація здобувачів освіти групи № 23, професія «Верстатник деревообробних верстатів», 3 розряд. Aтестація – (vidio)  

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x